Att inreda är roligt, samtidigt kommer det nya trender varje år. Om du vill göra en renovering och till exempel måla om hemma funderar du säkert på vilka färger man ska använda sig av när man vill skapa ett modernt hem.

Under 2019 märks det en hel del när du tar en titt på inredningsmodet att hållbarhet är i fokus. Detta har pågått ett par år och det har inte förändrats nämnvärt under 2019, det satsas på färger som kommer att hålla under många år och där du inte behöver göra större förändringar för att få in en helt ny känsla i ett rum.

Basfärger är i fokus

Väggarna ska gärna målas i baskulörer som exempelvis grått, någon nyans av vitt eller beige. Därefter kommer accentfärgerna in i bilden. Nyanserna är mjuka när det kommer till övrig inredning, bland annat är det populärt med olika gula nyanser, rosa, terrakotta, brunt och rost. Dessa färger har varit populära ett tag. Under 2019 kommer du dessutom att se mer toner av rött, blått, lila och olika bäriga toner. Sannolikt har du redan en färg på väggarna som passar för 2019. Ta en titt på hur ditt hem ser ut idag och köp inredning online när du vill föra in en ny känsla i ditt hem eller när du upplever att du är i behov av något nytt.

Små förändringar

Ofta kan du skapa en helt ny känsla i ditt hem genom att byta ut gardiner och byta färger på kuddar och filtar. Även vilka ljus du tar in i ditt hem kan förändra atmosfären, både när det kommer till färg och doft.

Det behöver inte vara allt för avancerat när du gör om hemma och de färger som för populära går lätt att matcha med varandra. Därför kan du både skapa en lekfull känsla eller en mer rogivande känsla med vad du väljer att ta in i ditt hem i dessa färger. Ha i åtanke att 2019 handlar allt om att våga, det är länge sedan färger som rött och blått har varit populärt i hemmet. Nu är de tillbaka!