Hur många är det inte som känt en kall kår genom ryggraden när vi kommer på att vi kanske inte låste ytterdörren när vi lämnade hemmet på morgonen? Oftast så hade vi inte glöm att låsa, men den där känslan som infunnit sig är svår att göra sig av med. Den finns där och kommer inte lämna en förens vi kommit hem och känt på dörrhandtaget. Och, absolut att vi ska komma ihåg att låsa vår dörr. Men det är även viktigt att tänka på säkerheten när det kommer till hur vi förvarar våra värdesaker och vad som händer om det skulle bli ett inbrott.

Rätt försäkring och rätt skydd

Att teckna den bästa och mest lämpade försäkringen för dig är svårt så det gäller att du tar god tid på dig och talar med olika banker om vad de erbjuder för något. Att ha ett säkerhetsskåp där du kan förvara dina värdesaker är en annan bra lösning. Du kan klicka här för att se ett bra utbud om vad som finns. Det är även bra om det skulle ske en brand.

När det kommer till inbrott är det ett intrång som skakar oss människor. Och ett intrång som inte borde få ske. Det är därav viktigt att Polisen tar detta på allvar och försöker lösa alla inbrott så bra som möjligt. Att då denna dikt dyker upp på Uppsalapolisen sajt är ytterst märkligt. Något dom nu tagit bort.

”Under natten ett inbrott har skett. Av en gärningsman utan god etikett. En kamera stulen blivit. Undrar vad polisens undersökning givit.” (läs mer)