Aldrig någonsin har jag varit så imponerad av något som jag blev häromdagen. Min härliga granne och väninna bestämde sig för att bjuda in till en liten tjejkväll, och kvällen skulle sedan avslutas i ett varmt bad i deras badtunna på uteplatsen.

Jag har själv aldrig riktigt förstått mig på det här med badtunnor, och alltid undrat varför man inte bara installera en traditionell jacuzzi eller liknande istället?

Men enligt min granne så är det något särskilt med en badtunna och det skulle jag också sedan förstå när jag väl har provat på. Denna kväll fick jag äntligen göra det, och jag kan ju helt ärligt säga att jag förstår vad hon menade. Det verkar helt enkelt vara något särskilt med de där badtunnorna. Exakt vad det är kan jag nog inte själv sätta fingret på, men något är det. Ingen tvekan om den saken.

Härlig badtunnaJag antar att det finns en hel del där ute som funderar kring just det här med att isntallera något att bada i. Antingen i trädgården eller på veranden. Och det finns ju onekligen en hel del alternativ att välja mellan, alltifrån en hederlig pool, till en jacuzzi eller badtunna. Vad man själv föredrar handlar givetvis om vad syftet med badet är. Kanske är det motion och att man kan simma? Eller så kanske man vill kunna bada året om och bara lägga sig ner och slappna av flera timmar i sträck. Då kan jag i alla fall säga en sak, då är det sannerligen en badtunna ni bör införskaffa. Den är underbar!