När det kommer till inredning så har det onekligen hänt en hel del de senaste åren, och aldrig någonsin så har vi svenskar uppskattat inredning så pass mycket som vi gör idag.  Intresset för färg och form verkar överlag ha ökat enormt, vilket man ser tydligt genom att konstatera hur mycket inredningsbutiker och tidningar som dyker upp vart man än befinner sig.

Något som också verkar ha blivit minst lika populärt är det här att pyssla i trädgården. Allt fler verkar även intressera sig för detta tacksamma ämne, och det finns många tv-program som uteslutet handlar om trädgård och grönska i allmänhet. Det kan handla om alltifrån att göra sin balkong fin, eller att bygga en stor altan för sina gäster.

Klicka här om du vill ha lite extra inspiration inför vår och sommaren. Faktum är att det finns en hel del man kan göra för att få det härligt och lummigt i trädgården.  Mycket blommor och växter är givetvis A och O, men det finns en hel del annat man kan göra för att smycka trädgården. Man kan exempelvis investera i ett par härliga fåtöljer i rotting eller liknande. Eller varför inte köpa massa tjusiga krukor och krogar som öskar den där härliga lantstämningen?

Även om man har tummen mitt i hand eller inte har ett endaste grönt finger, så går det alltid att lösa på något sätt.  För om du inte kan få ordning på trädgården själv, går det minst lika bra att anlita en duktig trädgårdsmästare som kan sin sak. Och tro mig, där har vi någon som verkligen har grön fingrar.