Att det är en riktigt bra sommar som vi i Sverige har haft detta år, det råder det nog ingen tvivel om. Nästan oavsett när man har haft semester så har solen strålat på oss, så det är bara att tacka och ta emot. Men även om solen fortfarande lyser så är det inte annat än att vi börjar tänka på hösten i viss mån, så det är lika bra att börja förbereda sig för den på en gång och städa undan sommaren. Ja, snart i alla fall.

Alla älskar vi väl sommaren, inte sant? Och det med all rätt! När vi efter många, långa månader av mörker äntligen möts av sol dagligen här i vårt avlånga land är det inte konstigt att vi jublar. Men hur mycket vi än älskar sommaren så är det inte sällan som många svenskar tycker det är skönt när det börjar bli lite svalare också. Vi är trots allt inte vana vid trettio graders värme dag in och dag ut, som det varit denna ovanligt varma sommar. För visst har det varit härligt, men när temperaturen sjunker så är det också riktigt härligt, och så är det med den saken. Det börjar med andra ord bli hög tid för att städa undan sommaren, med allt vad det innebär. Låt oss därför ta upp några punkter på just detta ämne som nog kan komma väl till pass.

  • Sommaren är riktigt härlig på många olika sätt, men man ska inte glömma att det också är skräpets högsäsong. Vi slänger mycket, och soporna börjar lukta lätt. Det är helt enkelt den inverkan som värmen har på saker och ting. Se därför till att ha hållit ordning under hela sommaren så blir det inga tråkiga upptäckter till hösten eller när man kommer hem från en resa.
  • Var och varannan sommar så tycks det bli så att man köper på sig mer leksaker, mer pooler, mer solstolar. Till slut får de helt enkelt inte plats! Ett tips kan därför vara att ha ett förråd hos BigEasy. För precis som att sommarprylarna behöver någonstans att vara så behöver skidorna det, så det passar oavsett årstid.